Mala šola astrologije

Tekst, ki si ga lahko izpišete na spodnji povezavi, Mala šola astrologije, nima nobenega namena biti zelo poglobljen, presežno kvaliteten ali toplo vodo odkrivajoč učbenik astrologije oziroma psihološke astrologije. Je predvsem in samo zelooo kratek povzetek najbolj osnovnih astroloških gradnikov z enim samim namenom obstoja; olajšati komunikacijo med psihološkim astrologom in njegovim klientom, ki se morda prvič v življenju srečuje z astrološko simboliko nekoliko širše.

Večina ljudi nekako “pozna” Dvojčke, pa Rakce in Leve – kot se običajno v pogovornem jeziku opisuje sončno znamenje – niso pa si blizu z astrološkim znakom, ki to orisuje. Še manj je poznana grafična podoba planetov in sam izris astrološke karte v celoti. Zato se lahko na prvem srečanju med klientom in psihološkim astrologom prve pol ure pogovor suče predvsem okoli vprašanja: “Kaj pa tole pomeni?”

Zato sem se odločila izdelati ta mini povzetek astroloških gradnikov, ki ga lahko ponudim v branje svojim strankam vnaprej, pred prvim srečanjem, kot nekakšno uverturo v srečanje. Ob prebiranju se morda utrne kakšna misel, ki se lahko kasneje med pogovorom in samo analizo hitreje izoblikuje v vprašanje, kar je konec koncev namen srečanja.

Koliko bo Mala šola astrologije izpolnila svojo nalogo, pa kdaj kasneje …

PRENESI MALO ŠOLO ASTROLOGIJE

Pustite sporočilo

Vaš e-mail ne bo objavljen, za komentiranje so obvezna polja označena z *.