Osebno (neastrološko) svetovanje in terapevtski pogovor

Zakaj moram v življenju toliko trpeti?

Ko smo se enkrat odločili, da nam vedenje o tem, KAJ in KAKO delujemo, več ne zadostujeta, je vprašanje ZAKAJ samo logična posledica! Vendar pa pot do odgovora na to vprašanje običajno ni enostavna!

Problematika negativnih vzorcev, težavnih intimnih odnosov, neustrezne samopodobe, posledičnih depresij in drugih težav v življenju se lahko razrešuje le skozi (s)poznavanje lastnih načinov odzivanja in skozi postopno izgradnjo srečnejše osebnosti. To pa se lahko zgodi samo na ta način, da smo pripravljeni na trdo delo!

Ko skozi svetovanje in spremljanje pomagam osebi poiskati njene vire moči, s tem pomagam, da postane boljša ona sama. Kajti moč JE v nas! V vsakem od nas, le da je ne znamo poiskati in ozavestiti.

Skozi otroštvo so v nas vcepili “program”, ki nam je bi namenjen, ki si ga je izbrala naša duša za svoj razvoj. Kot odrasli pa smo potem odgovorni za to, da ga spremenimo – da dosežemo Cilj, ki si ga je duša izbrala.

Dejstvo je, da se za uporabo lastne moči lahko odločimo kadar koli – le ODGOVORNOST moramo prevzeti! Ne moremo pa je uporabiti, dokler se “gremo” OBTOŽEVANJE. Ne moremo je uporabiti, dokler so “drugi krivi” za naše tegobe; za to, da nimamo (dobre) službe, da je bil oče stalno odsoten, da nas je mama zanemarjala, da nismo imeli ljubečega in varnega otroštva, da nas partner zapostavlja …

Ko pa enkrat ugotovimo, da s prevračanjem krivde na druge ne pridemo nikamor in da naša duša kriči od bolečine in neugodja, je prišel čas za ODLOČITEV: ZA življenje, ZA zdravje, ZA ljubezen, ZA srečo!

Takrat nam lahko pogovor v varnem okolju z neobremenjeno in sočutno osebo omogoči pridobitev pozitivnega odnosa so sebe, do drugih in do sveta na splošno.

Ko (končno!) začutimo sočutje do sebe, ko nam srce napolni hvaležnost za vse milosti, ki so nam dane, ko skozi celostno zavedanje sebe ozavestimo svoje moči in vrednote, svoje dosežke, svojo vztrajnost in učinkovitost, je luč v našem tunelu že povsem enaka sončnemu dnevu! In za TO se splača boriti!

STIK Z NAMI