ŽENSKI BRALNI KROG OB ČAJU

Če ste že utrujene od vse te silne “psihologije”, pa si za trenutek oddahnimo malo drugače.

Poskusimo se oddaljiti od skrbi za vsakdanje zadeve, od tekmovalnosti v službi, od “komandiranja” doma – skratka od vseh tistih stvari, ki iz nas nekako potegnejo vso energijo – me pa ostanemo prazne!

KAJ JE ŽENSKI KROG?

Ženski krog je prostor, kjer se ženske lahko neobremenjeno in sproščeno srečujemo in pogovarjamo (ali ne pogovarjamo ali “čvekamo” ali meditiramo ali se pretegujemo ali samo zamišljeno srkamo dišeči čaj …). Je prostor, kjer imamo lahko PMS, mozolje ali pridemo brez poprejšnjega obiska frizerja brez slabe vesti.  Je krog, kjer lahko podelimo, združimo, povežemo in poslušamo.

Ženski bralni krog pa je namenjen vsem tistim, ki želijo več in rade delijo z drugimi tudi svojo izkušnjo branja. Srečanja so namenjena sproščenemu pogovoru o vsebini izbranih knjig. Od jeseni do pomladi zvemo iz knjig in skozi pogovor veliko o svetu, ljudeh in o nas samih.

Po želji udeleženk lahko na začetku vsakega srečanja s krajšo meditacijo izvedemo uvodno uskladitev naših posameznih energij.

Skupina ima od dva do šest članov. Skupina je zaključena. Srečanja so 1x mesečno, po želji lahko tudi pogosteje. Srečanje traja 90 minut. Cena srečanja je 5 EUR/os. Vključena je tudi možnost izposoje knjig iz bogate domače knjižnice.

STIK Z NAMI