Astrološko svetovanje iz področja

Astrološko svetovanje je namenjeno ljudem, ki se želijo bolje spoznati, pa tudi razviti in nadgraditi svojo osebnost, pri čemer je lahko psihološka astrologija tisto orodje, ki nam pri tem pomaga.

Ko se prvič srečamo s svojo rojstno astrološko karto (“horoskop”) skozi pogovor s psihološkim astrologom, se pred nami razgrne delček slike naše duše. V času prvega astrološkega pogovora se razkrije osnovni vzorec, skrit za astrološkimi simboli.

V času prvega pogovora lahko ozavestimo osnovne vzorce našega obnašanja in delovanja, vezanost na starše in njihovo dinamiko, kakšne so naše nezavedne potrebe in kakšen idealen partner … Vendar pa se v teh prvih 90 minutah ne da res poglobiti v podrobnosti, ker je zgodba našega življenja enostavno prevelika, preveč kompleksna, da bi jo spoznali v tako kratkem času.

Astrološko svetovanje je namenjeno ljudem, ki se želijo bolje spoznati, pa tudi razviti in nadgraditi svojo osebnost, kot npr.:

– poglobiti vpogled vase na področju odnosov na splošno,

– razčistiti svoj odnos s starši,

– bolje spoznati svojo povezanost z otroki,

– ozavestiti svoje odnose s partnerji/partnerjem,

– spoznati svoje vzorce obnašanja v službi,

– v primeru selitve v drugo državo preveriti svoj položaj tam (astrokartografija),

– bolje spoznati svojo karmično nalogo/smisel v tem življenju,

– indr.

POTREBNI PODATKI

Vsa astrološka svetovanja iz področja se lahko izvajajo šele potem, ko je bila že izvedena osnovna analiza rojstne karte.

Kot za vsa astrološka svetovanja so potrebni naslednji podatki: rojstni datum, ura rojstva (preverite  v rojstnem listu!) in kraj rojstva. V kolikor stranka ne živi več v kraju rojstva, pa tudi za kraj bivanja.

Astrološko in osebno svetovanje v živo izvajam v svoji pisarni v Kranjski Gori na sedežu podjetja Metida, Borovška cesta 7a. Izjemoma pogovori lahko potekajo v Ljubljani, če se tako dogovorimo dovolj zgodaj (zaradi zagotovitve primernega prostora).

Preberite tudi

Osnovna analiza rojstnega horoskopa

STIK Z NAMI