VREDNOTE, POSLANSTVO IN VIZIJA

VREDNOTE

Astrološka in osebna svetovalka Metida, Tina Robič s.p. z ljubeznijo svetujem, učim, podajam priporočila in mnenja, pomagam in nasploh delujem na načine, ki so zame osebno in za vse moje ožje in širše sodelavce moralno in etično zavezujoči.

Za vse, kar delam, se zavestno trudim, da je dobro za VSE: za Vas, za nas, za Vašo in našo družino, za skupnost kot celoto, za človeštvo, za planet Zemljo in za Vesolje.

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja Metida je, da učinkovito in z osebno zavzetostjo pomaga ljudem spoznavati sebe in/ali premagovati njihove osebne težave, ko se znajdejo v kriznih situacijah, s čimer se dviguje njihova osebna moč. To prispeva k bolj kvalitetnemu življenju njih samih in njihovih družin!

Najpomembnejša prioriteta so mi uporabniki mojih storitev, zato se z razvijanjem mehanizmov učeče in empatične organizacije trudim razumeti njihove potrebe in jih iskreno skušam uresničevati.

Z enako zavzetostjo pa se trudim tudi za to, da privabim in obdržim nadarjene sodelavce, katerih perspektiva se ujema z vrednotami in vizijo podjetja.

To podjetje mora biti človeku prijazen partner in sogovornik, pa najsi gre za uporabnike storitev ali pa sodelavce in njihove družinske člane.

VIZIJA

Metida je predhodnica Hiše dobrega počutja, kjer vam bomo v prijaznem in varnem okolju predano pomagali, da dosežete boljše psihično in fizično počutje. Strokovnjaki s področja psihoterapije, psihološke astrologije, nutricionistike, maserji, reflekso terapevti ter ostali sodelavci se bomo potrudili, da bo vaša odločitev za osebno rast res ZDRAVA.