Analiza rojstnega horoskopa

Rojstna astrološka karta (“horoskop”) je simbolna slika naše duše in psihološki astrolog je tisti, ki jo zna razvozlati.

Analiza rojstnega horoskopa skozi psihološki astrološki pogovor ni napovedovanje prihodnosti! Skozi prvo analizo se stranka “sreča sama s seboj”, dobi prvi vtis, kaj vse nam “razkrivajo zvezde”. Včasih je to lahko za stranko veliko presenečenje – v pozitivnem ali v negativnem smislu!

Od tu naprej ni pravila. Če je bil obisk le potešitev splošne radovednosti, se je skozi astrološki pogovor vseeno gotovo razkril košček, ki ga nismo še poznali.

V kolikor pa iščete nasvet in pomoč v nekem svojem prelomnem trenutku, pa lahko skozi astrološki pogovor ozavestimo košček sebe in si s tem omogočimo trenutek lastnega miru!

 Za vse tiste, ki pa se želijo bolje spoznati oziroma razviti in nadgraditi svojo osebnost, se z analizo nadaljuje, s tem pa lahko posežemo na različna področja, kot npr.:

– preprosto samo bolje razumemo sami sebe ali svojega bližnjega (partnerja, otroke, starše),

– spremenimo vzorce vedenja, mišljenja in čustvovanja,

– izboljšamo svojo samopodobo,

– rešimo svoje partnerske probleme oziroma probleme z otroki,

– začnemo živeti bolj zdravo, tako mentalno kot fizično,

– ozavestimo in premagamo strahove, negotovost, povečamo samozavest,

– izboljšamo komunikacijo z drugimi ljudmi,

– izboljšamo svoj način odločanja in povečati svojo neodvisnost,

– povečamo možnosti za uresničevanje svojih ciljev,

– indr.

Astrološko svetovanje lahko vključuje tudi druga področja oziroma omogoča odgovore na konkretna vprašanja iz našega vsakdanjega življenja (Selitev – da ali ne – in predvsem, kam? Zakaj s šefom ne najdeva skupnega jezika? Groza – ko se pogledam v ogledalo, vidim svojo mamo!? … ).

 POTREBNI PODATKI

Za analizo rojstne astrološke karte so potrebni naslednji podatki: rojstni datum, ura rojstva (preverite v rojstnem listu!) in kraj rojstva. V kolikor stranka ne živi več v kraju rojstva, pa tudi za kraj bivanja.

Analizo vedno izvajam “v živo”, in sicer v svoji pisarni v Kranjski Gori na sedežu podjetja Metida, Borovška cesta 7a.

Izjemoma pogovori lahko potekajo v Ljubljani, če se tako dogovorimo dovolj zgodaj (zaradi zagotovitve primernega prostora).

Preberite tudi: ASTROLOŠKI POGOVOR – KAKO POTEKA

TUKAJ si lahko prenesete Malo šolo astrologije

STIK Z NAMI