O meni

w-tina-wwwŽivljenje me je pred leti pripeljalo do točke, ko sem se jasno zavedela, da se v meni (in posledično v moji okolici …) dogajajo stvari, ki mi niso bile všeč. Iskanje rešitve za moje težave me je vodilo do številnih zdravilcev in terapevtov, do neštete količine različnih knjig in člankov, predvsem pa sem se na koncu skozi mukotrpno lastno raziskovanje svojih vzorcev naučila, da brez globinskega razumevanja sebe ne bo šlo. Ker naključij ni, mi je takrat “stopila nasproti” psihološka astrologija. Vanjo sem se vključila zaradi želje, da bi nekako ozavestila, kaj se mi dogaja, kaj je bistvo moje osebne krize. Krizo sem nato uspešno uporabila za svoj osebnostni razvoj in spremembo načina življenja, ki mi ni več ustrezal.

Zdaj verjamem, da, kadar si oseba želi spremembe, obstaja rešitev še iz tako brezizhodne situacije (čeprav je tisti hip ne vidimo) ter da delo na sebi lahko neverjetno izboljša kvaliteto življenja, prinese občutek svobode, umirjenosti in povrne notranjo moč.

Ena od možnosti za to – psihološka astrologija – je na eni strani neverjetno hitra in učinkovita metoda za detektiranje težav, ki jih imamo, po drugi strani pa omogoča tudi nam prilagojeno hitrost napredovanja v svoje globine. Psihološka astrologija omogoča globlje uvide v določena življenjska stanja, ki jih dostikrat jemljemo kot “usodna” in zato nespremenljiva, v resnici pa so priložnost in možnost za osebno rast in prehod v drugačno življenje.

Življenjske izkušnje in spoznanja, ki sem jih bila deležna v tem času, sem želela posredovati tudi drugim, da bi si lahko tudi sami ustvarili bolj kvalitetno življenje. Tako sem pričela s študijem psihološke astrologije ter hkrati s prostovoljnim svetovalnim delom na enem od zaupnih telefonov za klice v duševni stiski. Sedaj tudi poklicno delujem na področju psihološko-astrološkega in osebnega svetovalnega dela ter izobraževanja, še naprej pa se strokovno izobražujem in izpopolnjujem, saj smo ljudje čudovita in nikoli do konca spoznana bitja, vredna vsega spoštovanja, predvsem pa ljubezni. Vsak od nas!

Tina Robič