Svetovanje za partnerski odnos – sinastrija

Ženske so z Venere, moški pa z Marsa, je poskusil ameriški filozof in raziskovalec odnosov John Grey razložiti dejstvo, da smo ženske drugačne – moški pa menda tudi :). Pa je to tudi res?

V vseh nas prebivata ženski in moški del naše duše (C. G. Jung ju je poimenoval anima oziroma animus), zato preprosto dejstvo, da izgledamo kot “ženska” oziroma “moški”, še ne pove vsega! Naš osebni, individualni način delovanja, naše zavestne in nezavedne potrebe, naši “idealni” partnerji – vse je mešanica naše “ženskosti” in naše “moškosti”.

Tisto, kar nam je večini zelo pomembno – naši medčloveški odnosi, ljubezen in spolnost – je torej “rezultat” še veliko bolj kompleksne mešanice; dejansko sta vedno udeleženi dve moški in dve ženski energiji!

Poznavanje načina delovanja teh energij pa nam olajša naše so-bivanje, saj z ozaveščanjem bolje razumemo tako sebe kot partnerja – in lahko včasih povsem pomirjeno zamahnemo z roko in rečemo: “OK, tole je prišlo direktno z Marsa/Venere in sploh ni potrebno, da razumem!” Kajti včasih se je treba z nekaterimi stvarmi čisto preprosto samo sprijazniti …

POTREBNI PODATKI

Izdelava horoskopa partnerske zveze (sinastrija) se lahko izdela samostojno ali šele potem, ko je bila že izvedena osnovna analiza rojstne karte vsakega od partnerjev.

V primeru, da se horoskop partnerske zveze (sinastrija) izdela samostojno, ni izdelan celotni psihološki profil osebe, temveč samo tisti del, ki najbolj neposredno vpliva na odnose (Sonce, Luna, Mars, Venera).

Za vsa astrološka svetovanja velja, da se za sestanek lahko dogovorimo ustno ali po elektronski pošti. Ko je termin potrjen, je potrebno podatke poslati pisno najkasneje v roku 48 ur pred svetovanjem po mailu na naslov: info@svetovanje-metida.si.

Potrebni so naslednji podatki vsakega od partnerjev: rojstni datum, ura rojstva (preverite  v rojstnem listu!) in kraj rojstva. V kolikor stranka ne živi več v kraju rojstva, pa tudi za kraj bivanja.

Astrološko in osebno svetovanje v živo izvajam v svoji pisarni v Kranjski Gori na sedežu podjetja Metida, Borovška cesta 7a. Izjemoma pogovori lahko potekajo v Ljubljani, če se tako dogovorimo dovolj zgodaj (zaradi zagotovitve primernega prostora).

IN ŠE …

Naj je torej vaš obisk le splošna radovednost ali pa iščete nasvet in pomoč v nekem svojem prelomnem trenutku, VEDNO lahko skozi astrološki pogovor ozavestimo košček sebe in si s tem omogočimo trenutek lastnega miru!

Preberite še:

Osnovna analiza rojstne karte

 STIK Z NAMI