Delavnice: Individualno delo na sebi s pomočjo astrologije

INDIVIDUALNE DELAVNICE ZA OSEBNO RAST

Simboli so jezik duše,” je rekel Jung, in nam s tem hotel povedati, da nam za razumevanje sebe ne bo zadostoval običajni, razumski način in besedišče, ampak se bomo morali povrniti v čas, ko je bilo življenje še na nek način mistično. Povrniti se bomo morali v čas podob, občutkov in prebliskov, ki za našo moderno, računalniško naravnanost, kjer je vse lahko samo da/ne, črno/belo, dobro/slabo, pomeni velik izziv oziroma za nekatere celo nepremostljiv preskok. Vsaj v tem trenutku …

Simbol je univerzalno, splošno dogovorjeno znamenje in imamo glede njega v podobnem kulturnem okolju (npr. na Zahodu ali Vzhodu) podobno mnenje (razmišljamo o njem podobno), čutimo pa ga lahko povsem različno, povsem individualno! In tukaj – v tej individualnosti – se lahko prične naša osebna zgodba, naša osebna, lastna raziskava samega sebe in naših lastnih zakaj.

Ko se enkrat podamo na pot tega raziskovanja, imamo za sabo že največjo prelomnico;

ODLOČITEV.

Odločitev, da bomo obrnili svoj svet na bolje!

Takrat lahko tudi začutimo, da nam je življenje na nek način pokazalo pot, na kateri bomo lahko razpoznali, zakaj smo v svojih križiščih ubrali včasih neke stranpoti in bližnjice, ki so se izkazale za “usodne”. Ali morda, zakaj življenje nenehno pred nas postavlja neke prepreke, zaradi katerih imamo občutek teže, nemoči, utrujenosti, neuspešnosti, … Ali zakaj nismo tako uspešni starši, kot bi želeli biti, pa se res trudimo! Ali celo, zakaj je ta naš svet siv ali celo črn, luknja brez dna, prostor trpljenja in bolečine …

Ali res mora biti tako??

Ne, ni treba.

Pa tudi reševanje teh stisk ni nujno, da traja celo življenje! Psihološka astrologija s svojim poznavanjem jezika simbolov odpira pot v dušo in omogoča postopno, varno in človeku prilagojeno razkrivanje njegovih nezavednih vsebin. S tem spoznava svoje vzorce, svojo preteklost, družinsko in lastno karmo, svoje načine povezovanja z drugimi, skratka cel spekter sebe, o katerem se nam včasih samo sanja, da ga imamo.

Prijavnica

NAČIN DELA

Individualne delavnice astrologije zajemajo 36 srečanj s psihološkim astrologom, v katerih se obdela 11 planetov, 6 občutljivih točk, 12 hiš in 12 znamenj (po želji je možna razširitev/podaljšanje na 50 srečanj s temami: aspekti, obrazci, tipologija in tranziti, s katerimi poglabljamo naše uvide). Prvi dve delavnici sta neobvezni, v nadaljevanju se pričakuje, da se klient obveže izpeljati cel osnovni program.

Srečanje vsebuje:

  • refleksijo na prejšnjo temo,
  • astronomsko, mitološko, astrološko in psihološko seznanitev s temo,
  • aktivno imaginacijo na temo,
  • pregled konkretne postavitve v karti klienta in
  • analizo, kako se tema izraža v njegovem vsakdanjem življenju.

Srečanja so 1x tedensko in trajajo 90 min. Cena delavnice je 50 EUR. Delavnice so primerne za polnoletne osebe.

Prijavnica

STIK Z NAMI