Astrološki pogovor – kako poteka

ASTROLOŠKI POGOVOR

Psihološki astrološki pogovor ni napovedovanje prihodnosti! Astrološko svetovanje je namenjeno ljudem, ki se želijo bolje spoznati, pa tudi razviti in nadgraditi svojo osebnost oziroma omogoča odgovore na konkretna vprašanja iz našega vsakdanjega življenja.

Osnovna analiza rojstne karte traja predvidoma 90 minut in je lahko enkraten dogodek, včasih pa je potrebno tudi več srečanj. Po nekaj srečanjih v večini primerov ljudje razumejo vzroke za težave, zaradi katerih so prišli, ni pa to nujno že razrešitev situacije! Nekatere situacije izzovejo nova vprašanja, ki peljejo globlje v sebe – in če se je človek pripravljen spustiti tja, vase, postane to lahko avantura življenja.

POTEK SREČANJA

Astrološko in osebno svetovanje vedno izvajam “v živo” v prijetnem in varnem okolju v Kranjski Gori na sedežu podjetja Metida, Borovška cesta 7a.

Izjemoma pogovori lahko potekajo v Ljubljani, če se tako dogovorimo dovolj zgodaj (zaradi zagotovitve primernega prostora).

Vse astrološke pogovore snemam na diktafon in vam posnetek odložim na Google Drive (gmail račun), lahko pa ga po koncu pogovora v nekaj minutah presnamem na vaš USB-ključek, če ga prinesete s seboj.

 POTREBNI PODATKI

Za vsa astrološka svetovanja velja, da se za sestanek lahko dogovorimo ustno ali po elektronski pošti. Ko je termin potrjen, je potrebno podatke poslati pisno najkasneje v roku 24 ur pred svetovanjem po mailu na naslov: info@svetovanje-metida.si.

Za astrološko svetovanje potrebujem naslednje podatke: rojstni datum, natančna ura rojstva (preverite  v rojstnem listu!) in kraj rojstva. V kolikor stranka ne živi več v kraju rojstva, pa tudi za kraj bivanja.

Svetovanja oziroma analize ni možno naročiti za tretjo osebo, lahko pa ji podarite darilni bon in se naroči sama! Izjema so partner, starši in otroci, v kolikor se izdeluje sinastrija (povezava dveh rojstnih kart).

Podatke potrebujem vnaprej (vsaj 48 ur), da se med pogovorom ne izgublja časa za izračun in pripravo.

POSVETOVANJE PO TELEFONU

Zaradi hitrega tempa življenja in akutnih osebnih stisk vam ponujam tudi pogovor po telefonu, predvidoma 30 ali 60 minut. Takih pogovorov ne snemam.

NAČIN DELA

Pri delu s klienti sem pozorna na to, da se počutijo varno, sprejeto in razumljeno ter da prihajajo do novih spoznanj o sebi, svojih odnosih in načinih delovanja. Delo je usmerjeno v raziskovanje skritih vzrokov za nastale težave, vzorcev razmišljanja, čutenja in vedenja, ki so se ob določenih izkušnjah oblikovali in jim ne služijo več, ter v njihovo postopno odpravljanje. Spodbujam jih, da se naučijo sprejemati vse plati sebe. Ko enkrat oseba začne sprejemati samo sebe, občutki osamljenosti in praznine počasi izzvenijo, ker so odslužili svojemu namenu. Nadomestijo jih občutki izpolnjenosti, topline, moči in življenjske radosti.

STIK Z NAMI