OSEBNA RAST – ZDRAVA ODLOČITEV

Edino, česar nikoli ne moremo videti na objektiven način, smo mi sami.

Astrološko in osebno svetovanje je namenjeno ljudem, ki bodisi želijo razviti in nadgraditi svojo osebnost ali pa gredo skozi življenjske krizne situacije in spremembe kot so npr. težave v partnerskih odnosih, sprememba delovnega mesta, izguba službe oziroma neugodne reorganizacije v podjetjih, težave pri odnosih z otroki, usklajevanje družinskega in poklicnega življenja, krize na prehodih iz enega v drugo življenjsko obdobje (pričetek družine, prihod novega družinskega člana, osamosvojitev otrok, kriza srednjih let, …) itd. Pogosto ljudje potrebujemo samo pravo usmeritev in pogovor z nevtralno osebo v varnem okolju, da premagamo težka obdobja v življenju.

Skozi svetovanje pomagam posamezniku poiskati njegove vire in njegove izzive ter mu pomagam, da postane boljši on sam. To ni dajanje nasvetov in iskanje rešitev namesto vas, temveč je podpora in spodbuda, da vi sami odkrijete in zbudite vire v sebi. Teh je veliko več, kot ste kdaj koli verjeli! Skozi pogovor z neobremenjeno in nevtralno osebo v varnem okolju pa se posamezniku omogočajo različni pogledi na njegove izzive, kar ga usmerja k rešitvi in k spreminjanju pogleda na sebe, svet, druge ljudi in situacije.

Osebno svetovanje je namenjeno ljudem, ki želijo razviti in nadgraditi svojo osebnost, kot npr.:

–        spremeniti vzorce vedenja, mišljenja in čustvovanja,

–        razrešiti svoje partnerske stiske,

–        spoznati svoje otroke na drugačen način,

–        živeti bolj zdravo, tako mentalno kot fizično,

–        premagati strahove, negotovost, povečati samozavest,

–        izboljšati komunikacijo z drugimi ljudmi,

–        izboljšati svoj način odločanja in povečati svojo neodvisnost,

–        povečati možnost za uresničevanje svojih ciljev,

–        indr.

Edino, česar nikoli ne moremo videti na objektiven način, smo mi sami, zato tudi velikokrat ne moremo rešiti sebe – pa čeprav smo rešili na stotine drugih!

PRIŽGITE LUČ V SEBI!

STIK Z NAMI

Preberite tudi na blogu:

OSEBNA RAST IN SAMOSPOZNAVANJE – ZAKAJ ŽE??

HITRA NAVODILA ZA PREŽIVETJE MODERNE ŽENSKE