ASTROLOŠKO SVETOVANJE

ANALIZA ROJSTNE KARTE IN ASTROLOŠKO SVETOVANJE

Rojstna astrološka karta (“horoskop”) je simbolna slika naše duše in psihološki astrolog je tisti, ki jo zna razvozlati. V času astrološkega pogovora jo košček za koščkom razkrije tudi vam, da zažari pred vami kot mavrica!

Psihološki astrološki pogovor ni napovedovanje prihodnosti! Astrološko svetovanje je namenjeno ljudem, ki se želijo bolje spoznati, pa tudi razviti in nadgraditi svojo osebnost, kot npr.:

–        preprosto samo razumeti sami sebe ali svojega bližnjega (partnerja, otroke, starše),

–        spremeniti vzorce vedenja, mišljenja in čustvovanja,

–        rešiti svoje partnerske probleme oziroma probleme z otroki,

–        živeti bolj zdravo, tako mentalno kot fizično,

–        premagati strahove, negotovost, povečati samozavest,

–        izboljšati komunikacijo z drugimi ljudmi,

–        izboljšati svoj način odločanja in povečati svojo neodvisnost,

–        povečati možnost za uresničevanje svojih ciljev,

–        indr.

Astrološko svetovanje lahko vključuje tudi druga področja oziroma omogoča odgovore na konkretna vprašanja iz našega vsakdanjega življenja (Selitev – da ali ne – in predvsem, kam? Zakaj s šefom ne najdeva skupnega jezika? Groza – ko se pogledam v ogledalo, vidim svojo mamo!? … ).

POTREBNI PODATKI

Za astrološko svetovanje so potrebni naslednji podatki: rojstni datum, ura rojstva (preverite  v rojstnem listu!) in kraj rojstva. V kolikor stranka ne živi več v kraju rojstva, pa tudi za kraj bivanja.

Astrološko in osebno svetovanje izvajam vedno “v živo” v svoji pisarni v Kranjski Gori na sedežu podjetja Metida, Borovška cesta 7a. Izjemoma pogovori lahko potekajo v Ljubljani, če se tako dogovorimo dovolj zgodaj (zaradi zagotovitve primernega prostora).

IN ŠE …

Naj je torej vaš obisk le splošna radovednost ali pa iščete nasvet in pomoč v nekem svojem prelomnem trenutku, VEDNO lahko skozi astrološki pogovor ozavestimo košček sebe in si s tem omogočimo trenutek lastnega miru!

STIK Z NAMI